Sanagro BVBA
Sanagro BVBA
page
Sanagro BVBA

Sanagro BVBA

Sanagro BVBA
Sanagro BVBA
Sanagro BVBA
Sanagro BVBA
Sanagro BVBA
Sanagro BVBA

Welkom op de website van Sanagro BVBA!


Sanagro BVBA is een bedrijf gelegen in het landelijke Ottergem. Onze klusjesdienst voert al uw werken uit binnen en buiten. Van een snelle karwei tot een kleine renovatie, wij doen het graag voor U! Wij verwijzen u graag  naar ons fotoalbum om onze recente realisaties te bekijken. Meer informatie omtrent het uitvoeren van karweien, kleine renovatie's en tuinonderhoud door onze diensten vindt u in de verschillende tabbladen. Open en eerlijke communicatie behoren ook tot onze troeven. Ontdek onderaan deze pagina onze verkoopsvoorwaarden en onze privacyverklaring.


Niet iedereen heeft creatieve ideeën en oplossingen voor kleine of grote problemen aan of in uw huis. Voor kleine verbouwingen stellen wij samen met u een bouwplan op waarbij we kijken naar kwaliteit, duurzaamheid, de praktische overweging, maar toch rekening houden met het vooropgestelde budget.Vraag nu snel uw vrijblijvende prijsofferte aan.

Randafbeelding

Ontdek nu in ons fotoalbum onze recentste realisaties:

  

  • Schilderen gevel

  • Maken van een hek in thermowood

  • Renoveren van een keuken

  • Decoreren van een festivalweide

Nieuw in ons fotoalbum

Randafbeelding

Gastenboek

U hebt onlangs een klusje laten uitvoeren door Sanagro BVBA? U brengt een bezoekje aan deze site en wil graag een berichtje nalaten?

Wij horen het graag! Via onderstaande link kan u de reacties van onze klanten lezen en/of zelf een boodschap nalaten.

U kan ons steeds contacteren via:

GSM: 0495/20.81.82,

e-mail: info@sanagro.be,

via een bericht op onze Facebookpagina

of via de pagina 'Contact'.

Randafbeelding

Contact

Copyright © 2018 Sanagro BVBA. All Rights Reserved. | Sitemap | Cookiebeleid

Randafbeelding

Verkoopsvoorwaarden

Wij voeren werken steeds uit met de hoogste zorg en luister naar uw wensen. Een eerlijke communicatie staat bij ons centraal.  Daarom vragen wij u om onze verkoopsvoorwaarden te downloaden en te lezen om jammerlijke misverstanden te vermijden:

Randafbeelding

Privacyverklaring

De privacy van onze klanten dragen wij hoog in het vaandel. De klant moet op elk ogenblik weten wat er met zijn gegevens gebeurt en waarom ons bedrijf deze nodig heeft. Wij nodigen u daarom uit onze privacyverklaring te lezen:

Logo Sanagro BVBA

Sanagro BVBA

0495/20.81.82

Klusjesdienst

Presentatie

Logo Sanagro BVBA